Skriveni Dublin

 


Za ovu lekciju polaznici su bili u ulozi učenika. Dan prije sata uživo s ovom temom dobili smo na e-mail dva zadatka - Michael Farrell nam je poslao jedan video zadatak izrađen u alatu Edpuzzle i poveznicu na mrežnu stranicu o skrivenim ljepotama Dublina. Zadatak je bio pregledati oba zadatka i promisliti koja bismo mjesta predložili kolegama za razgled tijekom boravka u Dublinu i zašto. 

To get us into the Flipped Classroom zone I would like you to check out the following website and video.
Activity - In groups of 3. Design a poster with the title...
"Hidden Dublin - For the Alternative Tourist"
The poster's audience is you! Teachers visiting Dublin.
The poster should list at least 7 attractions/activities. You can use Canva to make a digital poster or do it the old fashioned way with pencils and paper. 


Učitelji su u skupinama od 3-5 predlagali mjesta o kojima su čitali, raspravljali o njihovoj prikladnosti i donijeli zajedničke odluke. Svaka skupina je u menti koji je voditelj tečaja poslao upisala 10 mjesta koja predlažu. Predstavnici skupine su prezentirali odabir svoje skupine a članovi ostalih skupina su postavljali pitanja i komentirali. 




Koraci u izradi lekcije u obrnutoj učionici

  Rad u obrnutoj učionici traži pažljivo planiranje i povezivanje ishoda, vrednovanja, aktivnosti za rad kod kuće i aktivnosti za rad u razr...